Top 10 spellen

De top 10 beste Quickspin spellen vind je hieronder, oefen gratis op onze website of speel voor echt geld!

Titan Thunder

Bij de Titan Thunder gokkast gaan de oude titanen met elkaar de strijdt aan. Het gevecht neemt absoluut epische proporties aan. Dit maakt het extra spannend om te zien hoe ze het tegen elkaar opnemen. Jij mag je in de strijdt gaan mengen door de titanen het tegen elkaar op te laten nemen. Match de titanen met elkaar of laat de dondergod onweer naar beneden laten komen voor winnende combinaties. Lijkt dit thema je wel wat? Je kan gratis een gokje wagen op de deze gokkast via onze website. Je krijgt zo een idee hoe het spel echt in elkaar steekt.

Titan Thunder

Nu spelen

Creëer tijdens het spelen extra rollen

Titan Thunder heeft een basis van vijf rollen en drie rijen. Dit is vrij standaard en kom je op vrijwel elke gokkast wel tegen. Alleen als de dondergod begint met mopperen komt er nog een zesde rol bij. Je kan nu nog meer winnende combinaties maken of voor een Big Win gaan. De gokkast heeft ook een flink aantal winlijnen verspreid over het spel. Er zijn namelijk 50 winlijnen waarop je geld kan inzetten. Het aantal winlijnen is niet in te stellen dus je speelt met 50 winlijnen. De minimale inzet is € 0,50 per spin en de maximale € 100 per spin. Je kan dus maximaal € 2 per lijn inzetten en winnende combinaties maken. Het spel heeft een RTP van 96,5%.

Pak bonus features mee om nog meer geld te winnen

Uiteindelijk draait het erom dat je bonus features weet te combineren voor een big win. Met de bonus features valt meestal het meeste geld te winnen bij deze gokkast. Een aantal bonus features hebben we voor je uitgelicht:

  • Titan Thunder – Deze feature wordt random geactiveerd in het spel. De dondergod laat het ineens donderen en er komt een zesde rol bij. Daarnaast komen er bliksem wild symbolen die voor extra winnende combinaties zorgen. Er worden tot wel 8 Wild symbolen aan de spin toegevoegd.
  • Scatter – Bij drie scatter symbolen activeer je 8 free spins en wordt er een zesde rol toegevoegd. Tijdens de free spins wordt één god extra groot en een Wild symbool. De andere goden kunnen hun normale formaat aanhouden of ook 2×2 groot worden.
18plus
© 2023 | Quickspin bonussen