Top 10 spellen

De top 10 beste Quickspin spellen vind je hieronder, oefen gratis op onze website of speel voor echt geld!

Firestorm

Ben je op zoek naar een klassieke gokkast? Quickspin heeft er eentje voor je in huis die je absoluut zal meenemen op avontuur. Firestorm videoslot is een stoere gokkast met klassieke graphics. Het spel is voorzien van een Inca thema waarbij je als een soort Indiana Jones op zoek gaat naar verborgen schatten in tempels. Dit maakt het natuurlijk extra spannend om het avontuur aan te gaan en de rollen te laten draaien. Ben je benieuwd of dit spel iets voor jouw is? Je kan het gratis uitproberen op onze website.

Firestorm

Nu spelen

Standaard opzet met vaste winlijnen

De gokkast heeft een standaard opzet. Er zijn vijf rollen met drie rijen die beginnen te rollen bij elke klik op spin. De gokkast heeft 25 winlijnen, maar deze staan vast. Het is dus niet mogelijk om je inzet per lijn in te stellen zoals bij andere gokkasten wel kan. De minimale inzet per spin is € 0,25 en de maximale inzet is € 100. Door je inzet te verhogen maak je meteen kans op hogere bedragen om te winnen. De winkans is met een RTP van 96,57% hoog genoeg om leuke bedragen te winnen.

Bonus features zorgen voor extra winkansen

Het combineren van winnende symbolen kan soms lastiger zijn, dan je denkt. Gelukkig zijn er in het spel een aantal bonus features verwerkt om het eenvoudiger te maken. Een aantal van deze bonus features hebben we hieronder voor je uitgelegd:

  • Random Stacked Symbolen – Bij elke spin wordt er één symbool random stacked. Dit betekent dat één symbool bijvoorbeeld drie keer voorkomt en op één rol op elkaar gestapeld wordt. Je krijgt hierdoor extra winkansen tijdens een spin.
  • Re-spin – Bij twee bonus symbolen in een spin krijg je een gratis re-spin. Tijdens de re-spin kiest het spel een symbool uit die vast blijft staan. Doordat deze vast staat krijg je een extra kans om te winnen. Daarbij krijg je ook een extra Wild symbool om nog meer kans te maken om te winnen. Als het tijdens een re-spin opnieuw lukt om nog meer dezelfde symbolen te combineren, dan win je een nieuwe re-spin. Dit blijft net zolang doorgaan tot het vast gezetten symbool niet meer verschijnt. Je maakt zo kans op een Big Win.
18plus
© 2023 | Quickspin bonussen
€250 + 0 FS