Top 10 spellen

De top 10 beste Quickspin spellen vind je hieronder, oefen gratis op onze website of speel voor echt geld!

Razortooth

Ga mee terug in de geschiedenis en beleef de pre-historie als gokkast. De Razortooth gokkast heeft absoluut een bijzonder thema. Er zijn wel geschiedenis gokkasten, maar meestal hebben deze geen pre-historie thema. Uitgestorven dieren komen op deze gokkast echt weer opnieuw tot leven. Dit maakt het de moeite waard om er een gokje op te wagen en te combineren tot winnende combinaties. Dankzij een hoog RTP percentage is het extra leuk om dit spel te spelen. Eventueel kan je zelf een gokje wagen door de gratis versie op onze site te spelen. Je kan zo meteen zien of deze gokkast iets voor je is.

Razortooth

Nu spelen

Ontdek een pre-historie thema zonder winlijnen

Terwijl de meeste slots voorzien zijn van winlijnen waar je geld op moet inzetten is de Razortooth vrij van winlijnen. In plaats van traditionele lijnen zijn er 243 verschillende manieren om te winnen. Je maakt dus veel meer kans om te winnen dan met de traditionele lijnen. De minimale inzet pet spin ligt wel vast op € 0,25. Dit kan je verhogen tot maximaal € 100. Door hoger in te zetten maak je ook kans om grotere bedragen te winnen. Reden genoeg dus om wat meer in te zetten op deze gokkast.

Bonus features maken het spel extra spannend

Als er een bonus feature geactiveerd wordt weet je direct dat er nog meer geld te winnen valt. Dit maakt het de moeite waard om er extra op te letten tijdens een spin. Wij hebben alle bonus features voor je verzameld, zodat je een idee hebt wat je kan verwachten.

  • Logo van het spel – Het logo van het spel is een Wild symbool. Dit is een joker die andere symbolen kan vervangen. Alleen het scatter symbool kan niet vervangen worden.
  • Savage Wild – Hierbij ontstaat er een rol met drie Wild symbolen onder elkaar die andere symbolen vervangen. Alleen het scatter symbool kan niet vervangen worden.
  • Random Wild – Tijdens een spin kunnen ineens uit het niets andere symbolen vervangen worden voor Wild symbolen.
  • Bonus – Bij drie bonus symbolen kan je de free spins modus activeren. Je wint hierbij 5 free spins en tijdens elke spin verschijnen er twee Savage wild symbolen.
18plus
© 2023 | Quickspin bonussen