Top 10 spellen

De top 10 beste Quickspin spellen vind je hieronder, oefen gratis op onze website of speel voor echt geld!

Sevens High

De Sevens High gokkast is eigenlijk een klassieke fruitautomaat. Alleen het spel is dit keer in een nieuw jasje gestopt. De nieuwe graphics schitteren op je beeldscherm en zijn een lust voor het oog. De vernieuwde graphics geven een frisse indruk van het spel en tegelijkertijd voelt de gokkast vertrouwd aan. Vooral omdat je in het verleden wel vaker op een fruitautomaat gespeeld hebt. Ben je benieuwd naar deze klassieker in een nieuw jasje? Waag dan een gokje op Sevens High via onze website. Je kan het spel hier namelijk gratis uitproberen.

Sevens High

Nu spelen

Opzet van een moderne videoslot

Ondanks dat het spel een klassieker is wordt er wel gekozen voor de opzet van een videoslot. De gokkast is voorzien van vijf rollen met drie rijen waarop de verschillende symbolen ontstaan. Verspreid over deze rollen zijn 25 winlijnen aangebracht. Helaas kan je het aantal winlijnen waarmee je gaat spelen niet instellen. Je speelt dus altijd met 25 winlijnen per spin. De minimale inzet per spin is daardoor € 0,25 dit komt neer op € 0,01 per spin. De maximale inzet is € 100 per spin. Met de pijltjes toetsen onderin kan je dit eenvoudig instellen.

Bonus features met fruit symbolen

Naast de standaard symbolen die je ook op een fruitautomaat tegenkomt zijn er een aantal bonus features. De bonus features zorgen ervoor dat je nog meer kans maakt om te winnen. Wij hebben een aantal van deze bonus features voor je op een rijtje gezet:

  • Gouden Wild symbool – Dit is een soort joker in het spel. Deze vervangt alle andere symbolen behalve het scatter symbool. Je kan de joker inzetten als je bijvoorbeeld één symbool mist voor een winnende combinatie.
  • Discoballen – De discoballen zijn het scatter symbool. Bij drie scatter symbolen win je 10 free spins.
  • Magische zeven tijdens free spins bonus – Kom je een zeven tegen tijdens de free spins bonus? Voor iedere zeven krijg je twee extra free spins bovenop de huidige spins. De zevens blijven ook nog eens vast staan als Wild symbool.
  • Re-spin – Elke winnende combinatie zorgt voor een gratis re-spin. Je krijgt elke keer opnieuw een re-spin als je blijft winnen. Je kan zo meerdere re-spins achter elkaar krijgen. Tijdens de re-spins veranderen de 7’s in Wild symbolen.
18plus
© 2023 | Quickspin bonussen