Top 10 spellen

De top 10 beste Quickspin spellen vind je hieronder, oefen gratis op onze website of speel voor echt geld!

Illuminous

Laat je verwonderen door prachtige 3D graphics met de Illuminous gokkast. Deze prachtige gokkast is schitterend vormgegeven en springt er echt tussenuit. Ondanks dat het spel misschien geen spannend thema of verhaal te vertellen heeft weet het direct te fascineren. Het is een gokkast die er gewoon tot in de puntjes verzorgd uitziet. Je merkt direct tijdens het spelen dat de makers van Illuminous liefhebbers zijn van online gokken en gokkasten. Quickspin heeft niet voor niets het creëren van nieuwe slots tot een kunst verheven. Ben je benieuwd naar de animaties en symbolen in het spel? Je kan het gratis uitproberen op onze website en het spel zelf ervaren.

Illuminous

Nu spelen

De symbolen en animaties springen er echt bovenuit

Als er één ding opvalt bij Illuminous dan is het wel de graphics. Deze springen er echt bovenuit en zijn prachtig in 3D vormgegeven. De opzet van het spel zelf is wel vrij simpel. Het is gewoon een standaard gokkast met vijf rollen en drie rijen waarop je in gaat zetten. Verspreid over deze rollen liggen 20 winlijnen. Deze winlijnen staan vast en kunnen niet aangepast worden. De minimale inzet is daarom ook € 0,40 per spin en maximaal € 80. Je zet dus standaard € 0,02 per lijn in als je een gokje gaat wagen op deze prachtige gokkast.

Hot Reels en bonussen

Quickspin weet als geen ander een spel interessant te maken met bijvoorbeeld hot reels en bonussen. Deze zorgen voor extra winkansen als je een gokje gaat wagen. Een aantal van deze bonus features hebben wij voor je op een rijtje gezet:

  • Hot reels re-spin – Zitten er twee scatter symbolen in een spin? Dan is dit net te weinig voor free spins, maar je krijgt wel een gratis re-spin. Aan deze re-spin worden extra wild symbolen toegevoegd om de kans op winst te verhogen.
  • W-Bonus – Dit is het scatter symbool in het spel. Bij drie in één spin win je 5 free spins. Tijdens de free spins worden er extra wild symbolen toegevoegd.
  • Wild – Een grote W is het Wild symbool en vervangt alle andere symbolen in het spel behalve het scatter symbool.
18plus
© 2023 | Quickspin bonussen