Top 10 spellen

De top 10 beste Quickspin spellen vind je hieronder, oefen gratis op onze website of speel voor echt geld!

Jewel Blast

Vintage gokkasten blijven nog altijd een hit op het internet. Ondanks dat er genoeg aanbod is in videoslots blijven de fruitautomaten in trek. De voornaamste reden is omdat het spel zo dicht mogelijk bij een traditionele gokkast komt. De Jewel Blast videoslot is een gokkast waarbij je de mogelijkheid krijgt om in een old school setting een gokje te wagen. Ben je benieuwd of dit ook voor jouw een hit gaat worden? Je kan het spel gratis uitproberen op onze website om een idee te krijgen van Jewel Blast.

Jewel Blast

Nu spelen

Simpele opzet, maar wel met een twist

Als je het spel ziet denk je in eerste instantie dat het gewoon een standaard gokkast is. Het spel heeft gewoon vijf rollen met drie rijen vol symbolen. In het spel zijn 25 vaste winlijnen ingesteld. Het is niet mogelijk om dit aantal aan te passen. De minimale inzet is daardoor € 0,25 en de maximale inzet is ingesteld op € 100 per spin. De winst die je met het spel kan maken is afhankelijk van het bedrag dat je inzet per spin. De grote twist die in het spel verwerkt is dat je weg kan laten blazen door gigantische winsten. Het spel heet niet voor niets Jewel Blast.

Ontdek de bonus features

Natuurlijk zijn er wel meer vintage gokkasten, maar geen één is zo mooi gemaakt als deze gokkast. Dit maakt hem alleen al qua graphics uniek in z’n soort. Maar ook de bonus features zorgen ervoor dat het nog leuker wordt een gokje te wagen.

  • Wild bubbel – Deze joker komt regelmatig in grote getallen in het spel. Hierdoor ontstaat er een Epic win waarbij je heel veel geld kan winnen. Alleen het Blast Bonus symbool kan niet vervangen worden door de Wild bubbel.
  • Blast Bonus – Bij twee bonus Wild symbolen activeer je de Blast Bonus. Hierbij worden er elke keer symbolen opgeblazen om een mega winnende combinatie te maken. De Blast bonus stopt pas op het moment dat je geen winnende combinaties meer gemaakt kunnen worden. Meestal krijg je tot wel 5 keer een re-spin waarbij je giga bedragen wint.
18plus
© 2023 | Quickspin bonussen