Top 10 spellen

De top 10 beste Quickspin spellen vind je hieronder, oefen gratis op onze website of speel voor echt geld!

King Colossus

De koning van het Midden-Oosten is King Colossus. Deze koning staat bekend om z’n rijkdom en deze wil hij graag met je delen tijdens een spelletje. Tijdens een tocht door de woestijn mag jij op de King Colossus gokkast spelen. Door aan de rollen te draaien kan je winnende combinaties maken en veel geld winnen. Wie weet wordt jij wel de volgende koning dankzij een leuke winst. De symbolen in het spel bestaan uit standaard symbolen, diamanten en de koning zelf. Ben je benieuwd geworden naar dit thema? Je kan het spel gratis uitproberen op onze website en de gokkast zelf ervaren.

King Colossus

Nu spelen

Waag een gokje in de woestijn

De opzet van King Colossus bestaat uit vijf rollen met drie rijen waarop de symbolen te zien zijn. Op de achtergrond zie je een tent in de woestijn tijdens een tripje van de koning. Op de grond liggen verschillende schatten die de koning gewoon meeneemt tijdens z’n reisje door de woestijn. Verspreid over de rollen zijn  40 winlijnen aangebracht. Het aantal winlijnen is helaas niet in te stellen. De minimale inzet is € 0,40 per spin en de maximale € 120 per spin.

Maak kennis met de gouden bonus features

Bonus features zorgen ervoor dat de koning je nog meer goudstukken moet uitbetalen. Ze verhogen je winkans namelijk flink als je een gokje gaat wagen op deze gokkast. Hieronder hebben we een aantal bonus features voor je neergezet, zodat je weet waar je op moet letten:

  • Gouden leeuw – De gouden leeuw die recht vooruit kijkt is een Wild symbool. Deze vervangt alle andere symbolen in het spel behalve de +1 spin en het scatter symbool. Het is een joker die je kan inzetten om andere symbolen te vervangen.
  • Bonus Wild – Tijdens de free spins rondes kan er een Bonus Wild symbool verschijnen. Dit is een gouden leeuw die opzij kijkt. Deze komen minimaal met z’n tweeën en vervangen alle symbolen behalve het Scatter en +1 spin symbool.
  • Bonus – Het symbool waar groot Bonus op staat en een soort rode deur is opent de gate naar free spins. Dit is het scatter symbool. Bij drie scatter symbolen ontvang je 5 free spins. Tijdens de free spins kan je het +1 spin logo tegenkomen. Deze zorgt voor een extra spin.
  • De koning – Tijdens de free spins bonus verandert de koning in een symbool van 3×3 voor een extra grote winst.
18plus
© 2023 | Quickspin bonussen
€250 + 0 FS