Top 10 spellen

De top 10 beste Quickspin spellen vind je hieronder, oefen gratis op onze website of speel voor echt geld!

Genies Touch

Iedereen wil weleens de lamp van Alladin opwrijven in de hoop dat er een geest uitkomt. Je kan dan een wens doen dat je rijk wordt of iets anders leuks. Bij de Genies Touch videoslot krijg je de kans om een wens voor jezelf te maken. Deze bijzondere videoslot speelt zich af in het Midden-Oosten waar Alladin de lamp vond die hem een geest opleverden met meerdere wensen. Terwijl je de lamp opwrijft kom je verschillende schatten in het spel tegen. Ben je nu nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Genie? Dan kan je de lamp zelf gaan opwrijven en een gokje wagen op onze site. Je kan hier gratis een versie van Genies Touch spelen.

Genies Touch

Nu spelen

Waag een gokje in een magische sfeer

Ontdek de sfeer van Genie en waag een gokje. De videoslot heeft in totaal vijf rollen met drie rijen. Verspreid over deze rollen zijn 20 winlijnen aangebracht. Het is de bedoeling dat je op elke winlijn geld gaat inzetten. De minimale inzet per spin is dan ook € 0,20. De maximale inzet per spin ligt op € 100 per spin. Als je de videoslot hebt ingesteld met de pijltjes toetsen dan kan het spel gaan beginnen. Probeer de magische symbolen op één lijn te krijgen en win tot wel duizend keer je inzet terug.

Bonus features zorgen voor een beetje extra magie

De speciale bonus features in het spel zorgen voor nog meer magie in het spel. Ze maken het eenvoudiger om een winnende combinatie te maken en een leuk geldbedrag binnen te halen. Zorg voor dat beetje extra magie en let op de volgende bonus features in het spel:

  • Gouden Wild – Het gouden wild symbool is een joker in het spel. Deze vervangt alle andere symbolen in het spel. Alleen het scatter symbool kan niet vervangen worden.
  • De lamp – Uiteraard is de lamp een bonus feature. Bij drie activeer je Genies Touch. Genie vervangt dan een aantal symbolen voor dezelfde symbolen om zo een Big Win te maken. De geest doet altijd z’n best om een zo hoog mogelijke winnende combinatie te maken.
  • Bonus – Bij drie bonus symbolen activeer je de free spins modus. Je wint 10 free spins en er worden extra lampen toegevoegd.
18plus
© 2023 | Quickspin bonussen
€250 + 0 FS