Top 10 spellen

De top 10 beste Quickspin spellen vind je hieronder, oefen gratis op onze website of speel voor echt geld!

Second strike

Eén van de populairste spellen van Quickspin om een keer te spelen is Second Strike. Dit is opvallend want eigenlijk is het spel gewoon een moderne fruitautomaat. Je zou verwachten dat de meeste spelers kiezen voor flitsende videoslot met een origineel verhaal. Bij de Second Strike gokkast is het verhaal niet belangrijk, maar is het vooral de beleving waar het om draait. De gokkast ziet er ondanks dat het fruitsymbolen zijn prachtig uit. Dit nodigt absoluut uit om eens een gokje te wagen. Met een RTP van 96,6% valt er ook nog eens genoeg te winnen als je een gokje waagt.

Second strike

Nu spelen

Een simpel spel met veel charme

Qua opzet is het spel vrij simpel. De gokkast bestaat uit vijf rollen met drie rijen waarover 10 winlijnen verdeeld zijn. Het is de bedoeling dat je gewoon met alle winlijnen gaat spelen. Je minimale inzet per spin is € 0,10 en de maximale € 100. Op de winlijnen moet je proberen om minimaal drie dezelfde symbolen neer te zetten. Als dit lukt win je het bedrag dat gekoppeld is aan het symbool. Dit kan flink oplopen. Als je de diamanten verzameld kan je bijvoorbeeld 1.000 keer je inzet winnen. Met een maximale inzet van € 100 per spin komt dit neer op € 100.000. Er zijn dus echt serieuze bedragen te winnen ondanks dat de opzet vrij simpel is. Maar dit is natuurlijk ook wel de charme van het spel.

Speciale bonus features maken het spel extra spannend

Een gokkast van Quickspin kan natuurlijk niet zonder bonus features. Uiteraard kan je op dit spel gebruik maken van verschillende bonus features. Deze maken het spel extra spannend. Wij hebben de bonus features voor je uitgezocht, zodat je weet waar je extra op moet letten als je een gokje waagt:

  • Second Strike – Ineens uit het niets plaats de gokkast dezelfde symbool extra op de lijn. Er kunnen wel 8 dezelfde symbolen worden toegevoegd, zodat je een big win creërt.
  • Gouden Wild symbool – Dit is een soort joker en vervangt alle andere symbolen in het spel. Handig als je er net één mist voor een winnende combinatie.
18plus
© 2023 | Quickspin bonussen